Novi Sad
18.04.2016.
06:41 > 06:43
Najpoznatiji motivacioni govornik na svetu, Nik Vujičić, održaće predavanje u ponedeljak, 18. aprila u velikoj dvorani Spensa, sa početkom u 12:30 časova.
  • Pavle

    18.04.2016 14:07
    Poenta je da (treba da) se vidi koliko bliskost sa Bogom vredi više za sreću pojedinca nego bilo šta opipljivo, računajući tu i ruke - noge. Drugim rečima Nik je srećan bez, a mnogi nisu sa, materijalnim stavkama.
  • novosađanin

    18.04.2016 13:04
    Motivacioni govori ovoga Nika su jaki, emotivno snažni i ohrabrujući. Ono što i sam kaže izgradio je 6 tipova govora i sada zavisi ko ga je angažovao šta da govori. Ako ti treba poslovna motivacija, ljubavna pa sve do duhovne i one okrenute bogu.To u prevodu kao kad imaš 6 kaseta i imaš ciljanu grupu kod koje si došao ubaciš kasetu, pokloniš se i kreneš da pričaš, muzika i duhovne pesme su sastavi deo kolorita.
  • pedagoz

    18.04.2016 12:42
    za "boco,Dzonni,pedagoz"
    Uzmete nikove svih nas, a pricate protiv nas. Zanimljivo. Nego, da vas pitam, koliko osoba sa invaliditetom u Srbiji poznajete? Jeste li odusevljeni njima i njihovom istrajnoscu, motivisanoscu i borbenoscu za zivot. Sve te osobe vam isto kao i Nik mogu drzati predavanja tj. motivacione govore, ali vi ih ni ne vidite. Zapravo, vi se pravite da ih ne vidite. Dok su deca, drugaciji su ljudi, sazaljenje valjda radi, a posle kada osobe sa bilo kojim invaliditetom odrastu, tada ih nipodastavate, izbegavate, nepriznajete im misljenje, jer su "nesposobni". Pogledajte oko sebe, imate li nekom kime biste bili odusevljeni, sem sebe, naravno.
  • boco,Dzonni,pedagoz

    18.04.2016 09:50
    Vi patrijotski komentatori kojima smeta sve strano, pljujete po nasem coveku koji ide po celom svetu, bez obzira na lokalne konfesije. On obilazi i razne egzoticne vuko*ebine, ukljucujuci i ovu nasu slikovitu vuko*ebinu, gde ljudi bacaju penu kad neko hriscanske konfesije ali druge crkve, dodje i drzi predavanja, pa ga indirektno nazivate sektasem. Imate pobogu vase politicke vodje, pa slusajte njihove motivacione govore.
  • pedagoz

    18.04.2016 09:09
    sram nas bilo
    Svasta! Kao da Srbija nema osobe sa invaliditetom. Ali njih ne vidimo, je li!? Sramota je koliko diskriminisemo a Vujicica obozavamo, mada je vise crkvi okrenut. Nemam nista protiv jeg, ali protiv svih nas koji ne vidim sve te takve i slicne ljude u nasoj zemlji. Treba da nas je sramota.
  • Dzonni

    18.04.2016 08:36
    Pozdravljam Nik-a - neverovatan harizmatican covek pun zivotne energije. Ne zelim nista lose ovim sto cu reci.

    Zelim da upozorim ljude da njegova predavanja sponzorise neka crkva, koja mu verovatno delimicno sponzorise putovanja. Sve je to lepo ali se predavanja obicno preplicu i zavrsavaju napadnim marketingom i napornim duhovnim pesmama te crkve/sekte. Mene je prosli i poslednji put da sam isao na tako nesto bukvalno bolela glava od toga. Pokvarise mi ogromni pozitivni utisak sa promocijom neke crkve i religije.

    Svaka cast Nik-u ali to je glupost nad glupostima i ne mogu da trujem mozak sektama.
  • boco

    18.04.2016 07:38
    ako ne bude masovnog organiziranog dolaska dvorana ce biti prazna, pogotovo u radno vreme
    bio sam prosli put kad je bio u n sadu i to je bila masovna molitva i prizivanje boga u pomoc,
    nema on sta da ponudi i nikog da motivise

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna